Veseli uron sportistët dhe artistët: Prej sot nisë etapë e re e mbështetjes (foto)

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njiherit lider i PDK’s, Kadri Veseli, ka urue të gjithë sportistët dhe artistët e Kosovës të cilit nga sot do të gëzojnë mbështetje ma të madhe buxhetore, mbas ndryshimeve përkatëse të legjislacionit për sponsorizime.

“Nga sot nis një etapë e re e përkrahjes meritore për sportistët dhe artistët tanë, të cilët çdo ditë e më shumë po na bëjnë krenarë brenda dhe jashtë vendit. Falënderoj të gjithë deputetët që votuan për harmonizimin e Ligjit për Sponzorizime në Sport dhe Kulturë, me Projektligjin për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave”, ka shkrue Veseli.

Shperndaje në: