S*ks, alkohol dhe 3 javë tranim total. Festat “e çmenduna” të maturantëve norvegjezë (foto)

Adoleshentët në Norvegji, përfundimin e vitit shkollor e shoqnojnë me 3 javë shthurrje totale.

Mediat e hueja shkruejnë se nji gja e tillë tashma asht ba si traditë.

Disa nga gjanat e çmenduna që bajnë janë festat ku të gjithë duhen me pi dhe me ba marrëdhanie seksuale në publik.

Shperndaje në: