Thaçi: Ky plan i dështoi Serbisë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e quen të dështuem planin për krizë humanitare, derisa thotë se krizë humanitare nuk ka në Kosovë.

Ndërkohë, simbas tij, kjo asht  tendencë dhe improvizim i Serbisë.

“Krizë humanitare nuk ka në Kosovë, ka improvizim dhe tendenca të serbisë për tiu paraqitur si viktimë qytetarëve serbë në veri të Kosovës. Prandaj është shumë me rëndësi që e gjithë bota demokratike të njeh realitetin dhe të kuptoj realitetin. Dhe ky pretendim i ri i Serbisë është i dështuar”, tha Thaçi.

Shperndaje në: