Seks-Robotat me te cilet kemi me ra n’dashni! (video)

Gjenerata e ardhshme e intelegjences artificiale ka me ba te mundun qe njerezit me zgjedhe partnerin seksual robotik ne vend te atij njerezor.

Inxhiniera, eksperta, shkencetare dhe filozofe jane tubue ne Free University ne Bruksel kete jave, per me diskutue kete zhvillim te mundshem dhe shume te afert.

Per shembull, filizofi italian Maurizio Balistreri ka pyet a kane me mujt njerezit me u dashnue ne robota, dhe nese po, a mujm me thane  se robotat kane me jau kthye dashnine?

Ekspertja Kate Devlin i shkon deri ne fund kesaj pyetje. Kqyreni!

Shperndaje në: