Ismaili viziton Klinikën e Oftalmologjisë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, sot viziton Klinikën e Oftamologjisë në QKUK.

Qëllimi i vizitës asht nisja e transformimit edhe të kësaj klinike përmes sigurimit të nji numri të madh të pajisjeve të reja diagnostike dhe operative, të cilat janë ble për këtë klinikë dhe që do të përurohen sot.

Shperndaje në: