Festa e tranueme me çika cullak e me budallakina tjera (foto)

Çika me dhe pa bikini që përkulen tue çmendë djemtë e mbledhun grupe-grupe, nji re tym hashashi mbi ranë dhe alkoholi lumë.

Ky asht ai që adoleshentët amerikanë e quejnë “spring break”./Daily Mail

Shperndaje në: