Vendimi i CAS: Skenderbeu përjashtohet 10 vjet nga Kupat e Europës

Pritjes të gjatë i erdhi fundi. CAS ka ba publike vendimin tue lanë në fuqi dënimin për përjashtimin me 10 vjet të Skënderbeut nga garat europiane.

Skënderbeu asht fajtor për fiksim rezultatesh, derisa asht dënue nga UEFA edhe me nji gjobë prej 1 milion euro.

Kjo don me thanë se CAS len në fuqi dënimin e dhanë nga UEFA me 29 Mars të vitit 2018, që dënon Skënderbeun me 10 vjet pezullim nga Kupat e Europës si dhe nji gjobë prej 1 milion euro.

Shperndaje në: