Puthja e pornostares që mundet me ‘fundosë’ Trump’in (video)

Presidenti i Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Donald Trump, mundet me u ballafaque me disa probleme, mbas nji puthe siç thuhet arrogante, që ia ka dhanë nj pornostare amerikane.

Ish-pjesëtarja e stafit të fushatës së Trump, Alva Johnson, pretendon se Presidenti e ka puthë në mënyrë arrogante, pa koncensus dhe me forcë, gjatë nji takimi elektoral të mbajtun në vitin 2016.

Lajmi ka ba bujë në mediat botnore, ndërsa në lëvizje janë edhe avokatët e Donald Trump.

Shperndaje në: