Këta tre qytete të Kosovës mbesin pa Universitete

Mbas rekomandimeve ndërkombëtare, asht vendosë përfundimisht që Universiteti i Pejës, Mitrovicës e Prizrenit kanë me u mshelë.

Vendimin e ka marrë sot Këshilli Shtetnor i Cilësisë.

Mbas këtij vendimi, Universiteti Publik i Mitrovicës, Universiteti i Pejës dhe Universiteti i Prizrenit, nuk e kanë të drejtën me regjistrue studentë në këtë vit akademik.

Shperndaje në: