E vrasin shoqen se ishte ma a bukur!!! (foto)

Dy vajza adoleshente e kanë torturue e ma vone edhe e kane vra shoqen e tyre ma të ngushtë, sepse  “ajo ishte shumë ma e bukur se na!”

Ngjarja ka ndodhe në Rusi, ku trupi i 17-vjeçares Viktoria Averina u gjet në nji vend të lanun në qytetin rus Arkangjeli.

0_PAY-Vika_1_east2west
17-vjeçarja Viktoria Averina, e cila e pati te kobshme bukurine

Fytyra e 17-vjeçares ishte e preme me copa qelqi, para se me e mbyte. Të dyja vajzat, 16-vjeçe, janë arrestue, ndërsa njana prej tyne ka pranue krimin.

Ajo ka rrëfye se 17-vjeçarja ishte shumë arrogante për shkak të fytyrës së bukur dhe se ato nuk e duronin ma sjelljen e saj.

0_PAY-One-of-the-girls-killers_1_KP_east2west
Njana nga vajzat e dyshueme

Simbas policisë, vajzat e kishin joshe Vikin me shkue deri te vendi ku edhe vranë. Ato e kane vra, njana tuj e mbajte, e tjetra tuj e lidhe, e mandej ja nisin me ja prishe ftyren me copa qelqi derisa e kane mbyte.

0_PAY-One-of-the-girls-killers_2_KP_east2west
Vajza tjeter e dyshueme

Shperndaje në: