Në këtë mënyrë e reklamon trupin Kim Kardashian (foto)

Ajo asht padyshim nji nga femnat ma seksi në botë.

Dhe, Kim Kardashin e din shumë mirë se si me tërhekë vëmendjen e mashkujve.

 

Shperndaje në: