Të rijtë e PDK’s i mbulojnë gropat e kryeqytetit (video)

Rinia Demokratike e PDK’s në Prishtinë, përmes nji aktivitet simbolik me moton “3 Zall, 1 Cement”, ka shprehë pakënaqësinë për gropat në rrugët dhe trotuaret e kryeqytetit. Përmes këtij aktiviteti ata në mënyrë simbolike i kanë mbulue dy gropa në rrugën “Agim Ramadani”, mbrapa Teatrit Kombëtar.

Shperndaje në: