Asht 83 vjeçe, por kur ta shihni trupin e kësaj gjyshe keni me mbetë pa fjalë (foto)

Ernestine asht nji gjyshe 83 vjeçe, e cila asht ba e famshme për trupin e saj të stërvitun dhe plot me muskuj.

Që prej moshës 56 vjeçe, Ernestine Shepherd asht marrë me fitnes çdo ditë. Rutina e saj fillon në 5:30, ku mbasi mediton dhe ha ushqim, del me vrapue.

Mandej, ajo shkon në fitnes në 11:30 dhe kthehet në shtëpi me hangër drekë. Mbasi flen, përsëri Ernestine shkon në fitnes nga ora 17:30 deri në 19:00.

Shperndaje në: