Nji i vrame e 11 te plaguem ne New York!

Qitjet me pushke ne lagjen Brownsville te Brooklyn’it, NYC, e kane lane vdekun ne toke nji burre 38-vjeç dhe 11 tjere i kane plague, raporton gazeta New York, kete te Dielle.

Qitesi ka ike prej vendit te krimit, shkruen gazeta. dikur ma vone policia e ka gjete armen me te cilen ka gjuejt, dhe po vazhdon ndjekjen.

Shperndaje në: