Në ministrinë e Tregtisë punëtorët luejnë ‘Ludo King’ gjatë orarit të punës (video)

Nji video që shihen zyrtarët e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, tue luejt lojën “Ludo King”.

Lexuesi i Insajderit, përmes dërgimit të kësaj video ka paraqitë zyrën e kryeinspektoratit të MTI, ku janë mbledhë zyrtarët për me luejt.

Simbas tij, zyrtarët e paraqitun në video janë: kryeinspektori i MTI, Lulzim Syla, zyrtari i naltë në inspektorat Berat Ahmeti, zyrtari Sahit Svirca dhe menaxheri i prokurimit Bexhet Asllanaj ndërsa video asht ba dje me 29 Korrik 2019.

Shperndaje në: