Zyrtarizohen mbi 46 mijë veteranë të luftës!

Qeveria ka miratue raportin e komisionit për njohjen dhe verifikimin e statusit te deshmorit, invalidit,veteranit pjesëtarit apo të internuemit të UÇK’s .

Kryeministri Isa Mustafa tha se për këtë çashtje jemi ne mbikëqyrje te FMN’s dhe se ende mbeten disa çashtje të hapuna.

Numri i saktë i atyne të certifikuem asht 46 mijë e 230.

Kryeministri Isa Mustafa tha se numri i madh i veteranëve tejkalon tana parashikimet dhe qendrueshmeninë buxhetore.

Shperndaje në: