Ky e pshtyn, e ai del prej treni dhe kqyrni çka i ban (video)

Nji djal, i paftyre, me edukim racist, ban nji gabim qe i kushton shtrejte.

Ne underground’in e New York City’t, ky djal e shfrytezon momentin qe treni po nisej, dhe e pshtyn ne ftyre nji qytetar me ngjyre.

Mirepo…..ai arrin me dale prej treni dhe…..kqyrni çka i ban.

Mesimi moral: mos i pshtyni njerezit dhe mos e paragjykoni ngjyren!

Man spits on other Man in NYC and is hit with a surprise counterattack from r/PublicFreakout

Shperndaje në: