Edhe pse 55-vjeçare, “sulltanesha” Safija mahnit me format (foto)

Edhe dy muej kanë mbetë deri sa t’i mbush 56 vjet, por fiziku i trupit tregon nji realitet krejtësisht prej moshës.

Bahet fjalë për aktoren Hulya Avsar, e njoftun ma shumë në Shqipni e Kosovë si Nana Sulltaneshë Safije e telenovelës turke “Kosem”.

Ajo edhe sot ka linja trupore, që shumë femna ma të reja ia kanë zili dhe do të donin t’i kishin si ajo.

Shperndaje në: