Çka ndodh realisht gjatë xhirimit të filmave 18+!? (foto)

Ndërkohë që mbasi publikohen për audiencën, filmat pornografikë nuk janë njilloj me filmat jo pornografikë, ashtu siç nuk konsiderohen edhe aktorët pornografikë të njajtë me aktorët e tjerë, mujm me thanë se për sa i përket industrisë kinematografike ngjajnë shumë.

Simbas nji studimi nga Daily Mail, në dhomë me aktorët pornografikë janë edhe kameramanët, regjisori, teknikë të ndryshëm që ndihmojnë në mbarëvajtjen e regjistrimit të këtij filmi.

Pra, industria asht thuesje e njajtë dhe madje thuhet se aktorët ndërprejnë skemat në mënyrë që gjithçka me dalë thuejse perfekte për ndjekësit e filmave porno.

Shperndaje në: