Kqyrni çka ka ba, me çfare maske asht maskue trafikanti i drogave (video)

Trafikanti i drogave nga Rio de Janeiro, Clauvino da Silva, i denuem me 73 vjet burg,  e kishte ba nji maske prej silikoni me pamje te çikes se vet, e cila kishte ardhe me e vizitue ne burg.

Ai u kap nga gardianet ashtu i maskuem, dhe ata e detyruen qe para kamerave me u – demaskue.

Kqyrni çka ka ba:

Shperndaje në: