Kosova e paralajmëron për diçka Maqedoninë e Veriut (dokument)

Ish ministri i Tregtisë dhe Industrisë i Kosovës, Endrit Shala i ka dërgue letër sot ministrit të Ekonomisë së Maqedonisë së Veriut, Kreshnik Bekteshit.

Përmes kësaj letre, Shala ka kërkue që shteti fqi me i largue barrierat të cilat i ka vendosë ndaj produkteve kosovare, konkretisht rasatit të peshkut.

“Ndryshe ne do të shqyrtojmë masa reciprociteti për të gjitha prodhimet e Maqedonisë së Veriut që eksportohen në Kosovë”, ka shkrue Shala në Facebook.

Ky asht dokumenti i plotë:

 

Shperndaje në: