Si n’luftë: Kqyreni çka bahet në nji dasëm në Pejë! (video)

Pamvarësisht thirrjeve të autoriteteve që mos me u përdorë armët në ahengje familjare, kosovarët po e vazhdojnë traditën primitive.

Në nji dasëm në Pejë, ka pasë aq shumë krisma me armë, sa që nuk dallohej se a ishte dasëm apo luftë.

Dasmorët në nji moment kanë dalë para sallës ku po mbahej dasma dhe kanë shti disa herë me armë të gjata dhe të shkurta, siç shihet edhe në videon e sigurueme nga Magazina.al

Shperndaje në: