Serbëve ju ‘djeg’ që Kosova e vendosi flamurin e saj në këtë objekt (video)

Mediat beogradase kanë raportue rreth nji veprimi të institucioneve të Republikës së Kosovës në Novobërd.

Televizioni shtetnor, RTS, ka pasqyrue vendosjen e flamurit kosovar në Kalanë e serbëve.

Flamuri gjigant mundet me u pa përreth rrugës.

Ndërsa, pranë Kishës së Shën Nikollës asht nji tjetër flamur i Kosovës dhe disa tenda ushtarake.

Shperndaje në: