Kosova i vendos taksë Maqedonisë Veriore

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka marrë vendimin për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte.

Shala ka vendosë që t’i vendoset taksa shtetit fqi në importimin e mjaltit natyral dhe patatet. Vendimi hyn në fuqi menjiherë.

Shperndaje në: