Reagon Shkupi për bllokadën tregtare: Ministri Bekteshi kërkon ballafaqim me publik me Ministrin Shala

Ministri i Ekonomisë nga Maqedonia e Veriut, Kreshnik Bekteshi, ka reague mbas vendosjes së bllokadës tregtare nga ministri Shala, tue thanë së nuk janë të vërteta arsyet e homologut kosovar dhe ne në çdo moment jemi të gatshëm me bisedue me fakte e argumente, madje edhe ballafaqim medial.

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka reague mbas vendimit të ministrit të Tregtisë së Kosovës, Endrit Shala, për taksë për mjaltin dhe pataten nga Maqedonia e Veriut.

“Nuk janë të vërteta arsyet e homologut kosovar dhe ne në çdo moment jemi të gatshëm të bisedojmë me fakte e argumente, madje edhe ballafaqim medial”, tha ministri Bekteshi.

Shperndaje në: