Syla: Qe pse nuk mundet me ndodhë koalicioni LDK-VV

Publicisti i njoftun, Valon Syla, thotë se nji koalicion mes LDK’s dhe Vetëvendosjes nuk mundet me nodhë, pa u nda vetë Lidhja Demokratike e Kosovës, kjo mbasi në këtë parti janë formue tri grupe me shumicë,

Ky asht shkrimi i tij i plotë:

Po e shoh një eufori të publikut për koalicion parazgjedhor midis LDK dhe VV. Ai thjeshtë nuk ka gjasa të ndodhë pa u nda vet LDK andaj edhe është i pamundur. Në LDK vendosin 3 grupe që kanë shumicën. Janë grupi i Veliut, grupi i Hazirit dhe grupi i Pejës (Muhaxheri dhe Shala) që përbëjnë shunicën e vendimarrjes në LDK e nuk pajtohen me një koalicion parazgjedhor me VV.

Andaj edhe më tej një LDK që udhëheq në sindazhe nuk e ka në mend të ja dorëzoj partinë Albin Kurtit, kjo ma shumë për hatër të disa mediave, OJQ’ve dhe atyre që ende kanë mbetur në mendësinë e VLAN’in

Shperndaje në: