Shfaqen dritat misterioze n’hava, video e tutshme po e then rrjetin (video)

Nji aktivitet i çuditshëm ajror asht shfaqë në qiellin nalt qytetit Ohio në SHBA, që ka tmerrue të gjithë njerëzit që e dëshmuen.

Krejt ky fenomen asht filmue nga banorët përreth, dy prej të cilëve, Laina dhe Angie, e kanë publikue këtë video në rrjetet sociale.

Në këtë video, shfaqen katër drita misterioze në qiell që rrijnë në radhë, ndërsa nji tjetër qëndron pak ma larg.

Shperndaje në: