Pesë sulme fizike ndaj grave në Kosovë vetëm mbrenda nji dite

Në Raportin e Policisë së Kosovës, vetëm gjatë ditës së djeshme, datë 23.08.2019, janë raportue pesë raste për sulme fizike që u janë ba grave.

Rastet kanë ndodhë në vende të ndryshme të Kosovës, siç janë: Prishtinë, Prizren, Malishevë, Gjakovë dhe Mitrovicë.

Viktimat kanë pësue lëndime trupore, disa prej tyne kanë pranue edhe tretman mjekësor.

Shperndaje në: