E tmerrshme: Qysh rrxohet shtëpia nga uragani? (video)

Shihni dallimet në mes të kategorisë 1, 2, 3, 4 dhe 5 të uraganit.

Dallimet ndërmjet fuqive të uraganit janë tregue përmes damtimeve në shtëpi.

Shperndaje në: