Në QKUK ka ndodhë nji lindje e pazakontë, qe për çka bahet fjalë (video)

Të Hanën në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK në Prishtinë ka lindë nji foshnje të cilës nuk i dihet ende gjinia.

Për këtë lindje të pazakontë asht prononcue drejtori i Klinikës së Gjinekologjisë, Jakup Ismajli i cili tha se pacientja ka pasë nji lindje normale.

“Foshnja ka lindur para kohe dhe peshon 995 gr. Pacientja ka pasur një lindje normale mirëpo tani foshnja është duke u trajtuar në repartin e Neonatologjisë dhe është diagnostifikuar me Syndroma Hyperplasia e gjëndrës mbiveshkore“, tha Ismajli.

“Që të caktohet saktë gjinia duhet të bëhet kariograni”, shtoi ai

Shperndaje në: