Maqedonia Veriore heq ndalesën për peshkun e Kosovës

Republika e Maqedonisë Veriore ka marr vendim për eliminimin e ndalesës së eksportit të peshkut nga Kosova, kjo mbasi që ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, iu ka përgjigjë me masa reciproke tue ndalue mjaltin dhe pataten e këtij shteti të futet në Kosovë.

Mbas këtyne masave reciproke nga Republika e Kosovës, Maqedonia e Veriut ka reflektue tue eliminue ndalesën e peshkut mbas takimit që kanë pasë dy palët.

Shperndaje në: