E martueme dhe avokate, por punon si prostitutë me kohë të pjesshme: Më mbështet burri, fitoj 55 mijë $ në 3 javë (foto)

Katherine Sears, 30 vjeçe asht nji nanë e cila përpos profesionit të saj si avokate ka vendosë  me punue mbas orarit të punës edhe si prostitutë.

Ajo asht shprehë se ka fillue me punue si prostitutë përkrah punës së saj të rregullt si avokate, tre vjet ma parë.

Madje nana e nji fëmiu thotë se burri i saj, John, i jep aprovimin e plotë për “biznisin e ri të saj”. Tue folë për përvojat e saj në bordello, nana avokate ka ba të ditun se në nji ditë të ngarkueme, ajo kishte takue rreth 10 deri në 15 klientë, shkruen Mirror.

Madje, ajo shton se fiton deri në 55,000 dollarë në vetëm tre javë.

Shperndaje në: