Pamje të reja nga tmerri i 11 Shtatorit (foto)

Nji doktor që nxitoi te gërmadhat e godinave binjake në SHBA, me 11 Shtator të vitit 2001, gjatë sulmit terrorist që la mbas rreth 3000 viktima, ka postue fotot të bame në orët e para mbas shkatërrimit.

Me mija punëtorë ndërtimi, zjarrfikës, policë e punëtorë emergjencash u ofruen me dhanë ndihmë gjatë ditëve të para.

Mjeku ishte nji nga të parët që shkoi në skenë dhe që dëshmoi pamjet apokaliptike mes gërmadhave, të cilat i ka fotografue.

Shperndaje në: