PDK’s iu bashkue edhe nji ish-anëtar i kryesisë së AAK’s

Partisë Demokratike të Kosovës i asht bashkue sot edhe nji ish-anëtar i krysisë së AAK’s në Pejë, Agon Buquku, kandidat për PhD në fushën e IT.

Aderimin e tij e ka njoftue Xhavit Haliti nga PDK’ja, tue e vlerësue se ardha e tij synon me qenë forca kryesore në Pejë në zgjedhjet e 6 Tetorit.

Ky asht njoftimi i tij:

Sot, vizionit të Partisë Demokratike të Kosovës(PDK), dhe projektit të kryetarit Veseli për Dekaden e Re, ju bashkua Agon Buquku, kandidat për PhD në fushën e IT, ish-kandidat për asamble komunale në zgjedhjet e vitit 2017, dhe anëtar Kryesisë në AAK-së në Pejë. Me personalitete dhe kuadro si Agoni dhe të tjerë, Dega e PDK-së synon të jetë forca kryesore në Pejë në zgjedhjet e 6 tetorit

Shperndaje në: