Bahet virale iniciativa e Veselit me foto e video përkrahëse për Kombëtaren e Kosovës (video+foto)

Video përkrahëse e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, për kombëtarën e Kosovës në futboll asht shpërnda me të madhe në rrjetet sociale.

Sfida e nisun nga Veseli asht pranue nga figura të shumta në Kosovë, përfshi njerëz të artit e kulturës, politikës dhe sportit.

I pari që kishte nisë këtë sfidë ishte kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, përmes nji video përkrahëse për futbollistët e Kosovës.

Video përkrahëse për Kombëtaren e Kosovës

Puna ekipore është çelësi i suksesit dhe dëshmia më e mirë për këtë është Kombëtarja e Kosovës.Këtë video e bëra për ta konfirmuar përkrahjen e plotë për djemtë tanë dhe ju ftoj edhe juve ta bëni nga një, duke i sfiduar gjithmonë nga pesë persona. Suksesi vjen kur ne jemi të bashkuar.Të parët që i sfidoj janë: Agim Ademi, Driton Kuka, Besim Hasani, Geta Beqa dhe Kujtim Gashi.Përkrahe Kosovën! #PërkraheKosovën

Posted by Kadri Veseli on E premte, 6 Shtator 2019

Shperndaje në: