Auto Show në Frankfurt, panairi i kerreve ma të bukura në botë (foto)

Asht panairi ma i madh në botë i automjeteve.

Kompani nga ekrejt bota vijnë aty me i tregue prototipat dhe konceptet e kerrit të së ardhmes.

Shfletoni galerinë me i pa disa prej modeleve ma të bukura në Frankfurt Auto Show për këtë vit.

Shperndaje në: