Kqyreni qysh shijat e kujtojnë vrasjen e Imam Husein’it, bahen gjak!!! (foto)

Myslimanët shija ne krejt boten kane kujtue vrasjen e nipit te profetit Muhammed tue u gjakosë dhe u vetëndeshkue me thika, ne ate qe njihet Dita e Ashura’s.

Ashura shenon vrasjen e Imam Husein’it, ne nji beteje me forcat e Halifit Jezid, ne vitin e larget 680.

Shperndaje në: