Kamioni humb ekuilibrin dhe përfundon mbi shtëpi (video)

Fatmirësisht nuk kishte njerëz në shtëpi!

GOSH …. Denis witnessed this on his way home from work today. Caught on dashcam.For licensing and usage, contact: licensing@viralhog.com.

Posted by Sharon Gauthier on E hënë, 9 Shtator 2019

Shperndaje në: