E nxehtë dhe shpërthyese: Kjo asht farmacistja ma “bishë” që keni pa najherë (foto)

Ajo quhet Ana Vakili.

Ana asht ba e njoftun në realityshow’n ma të famshëm si “Love Islands”.

Bukuroshja asht gjithashtu farmaciste dhe yll televizioni.

Shperndaje në: