“Striptizëm Hollywood’i”, qe disa nga kcimet ma hot të kinematografisë (foto)

Në filmin ma të fundit, “Hustlers”, Jennifer Lopez shfaqet si nji striptizetë, e cila së bashku me gra të tjera (përfshi yllin Cardi B) mashtrojnë dhe përfitojnë nga paret e vizitorëve të club’it të tyne.

Në galerinë e maposhtme të fotografive do të njiheni me disa nga kcimet ma të nxehta të kinematografisë…

Shperndaje në: