“Herkuli” i Gjeorgjisë, tërheq anijen 200 ton me 1 gisht (video)

Në Gjeorgji, nji person ka tregue se ka nji forcë realisht të madhe në gishtat e tij, tue tërheqë edhe nji anije 200 tonëshe për 5 metra.

E pabesueshme apo jo?!

Në fakt, i cilësuem si “Herkuli i Gjeorgjisë”, Giorgi Rostomashvili, synon të futet në rekordet Guinnes, dhe mesa duket ai ia ka dalë me realizue objektivin e tij.

Georgian strongman and weightlifter Georgian Giorgi Rostomashvili pulled on August 25 a 200-tonne sea boat with his middle finger

Georgian strongman and weightlifter Georgian Giorgi Rostomashvili pulled on August 25 a 200-tonne sea boat with his middle finger

Posted by Van News on Saturday, 14 Shtator 2019

Shperndaje në: