Sylë Tahirsylaj tregon se a ka me pasë dimën të ftoftë sivjet

Ditët e ftofta të dimnit shpesh dijnë me qenë të padëshirueme për shumëkend, madje në Kosovë shpesh bëanë që temperaturat me qenë shumë të ftofta.

Kureshtja asht e madhe edhe për temperaturat që do të jenë gjatë muejve të acarit.

Profesor Sylë Tahirsylaj ka tregue edhe për temperaturat që kanë me na përcjell gjatë ditëve në vazhdim.

Simbas tij, dimni nuk ka me qenë aq i ftoftë sa vitin e shkuem dhe temperaturat do të jenë ma ndryshe.

Syla ka deklarue po ashtu se do të tregon shumë shpejt edhe matjet nga IHK.

Shperndaje në: