Mustafa: Qe sa deputetë ka me i pasë PDK’ja ma shumë se vendi i dytë

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Rrustem Mustafa, ka thanë se asht rikthye në listën për deputetë me vazhdue angazhimin e tij në politikë.pi.

Mustafa në RTK ka thanë se tashma asht i liruem nga gjitha aktakuzat nga gjykatat vendore e ndërkombëtare.

“Kam pastërtinë e duhur ashtu qysh e kërkon ligjin, po sfidohem prapë, po kthehem në politikë”, ka thanë ai.

Tutje, Mustafa ka thanë se PDK ka me i pasë 10 deputetë ma shumë se vendi i dytë.

PDK është partia më e rëndësishme e vendit dhe do të përfundojmë me 10 deputetë më shumë para vendit të dytë”, ka thanë ai, tue shtue se lista e PDK’s asht ma e pastërta dhe ma kombëtarja.

Shperndaje në: