Viti 1990: Foto e papublikueme e Adem Jasharit në Vushtrri (foto)

Rrallëherë opinioni ka hasq në fotografi të Kryekomandantit të UÇK’s, Adem Jashari. Disa nga fotot e tij që qarkullojnë në rrjetet sociale janë ato kryesisht të luftës.

Nji foto ndryshe prej të tjerave, dhe e cila deri tash nuk asht pa në publik asht kjo foto, ku shihet Adem Jashari në Galicë të Vushtrrisë në vitin 1990.

Ndryshe, Komandani Legjendar i UÇK’s asht i njoftun si njani nga arkitektët kryesorë të pamvarsisë së Kosovës.

Kjo foto asht ba publike nga Esat Shala.

Shperndaje në: