Ky pozicion seksual duhet me u provue nga të gjithë (foto)

Seksi në dush asht i ndërlikuem, në disa raste mundet me u ba shumë i rrezikshëm.

Por, simbas nji eksperte seksi, Ann Summers, egziston nji pozicion seksual që jau lehtëson marrëdhanien në këtë ambient.

Gjithçka që duheni me ba asht me ndejt përpara partnerit tuej dhe me u gjujzue lehtësisht.

Ai do të mbështetet mbrapa në mënyrë që me arritë pozicionin e duhun dhe me fillue me penetrue, ndërsa ju mbeteni me shpinë përpara tij.

Ekspertja e seksit gjithashtu këshillon të përdorni temperaturën e ujit për me shtue ndjesinë gjatë aktit.

Shperndaje në: