Kadri Veseli: Lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit, standard i ri për me ndalë të keqen (video)

Kandidati për Kryeministër të Kosovës nga PDK, Kadri Veseli, ka vizitue sot strukturat e këtij subjekti në Gjakovë.

Veseli tha se lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit ka me qenë standard i ri për me ndalë të keqen që e ka bllokue perspektivën e Kosovës.

”Lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit do të jetë një standard i ri për me e ndalë të keqen që po e bllokon perspektivën e vendit tonë dhe shanset e barabarta për të rinjtë. Këtë luftë do ta bëjmë me njerëzit e mirë, këtu në Gjakovë dhe kudo nëpër Kosovë”.

Tubimi në Gjakovë

Lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit do të jetë një standard i ri për me e ndalë të keqen që po e bllokon perspektivën e vendit tonë dhe shanset e barabarta për të rinjtë. Këtë luftë do ta bëjmë me njerëzit e mirë, këtu në Gjakovë dhe kudo nëpër Kosovë.

Posted by Kadri Veseli on E mërkurë, 18 Shtator 2019

Shperndaje në: