Veseli: Në luftën kundër korrupsionit i kemi krah SHBA dhe BE

Lideri i PDK’s, Kadri Veseli, nuk ka heqë dorë nga plani i tij anti-korrupsion. Madje, Veseli ka theksue se në këtë beteje ai nuk asht i vetëm.

“Nuk kam asgjë kundër askujt. Do të jem kundër çdo kujt që bie ndesh me ligjin. Nuk do të behët asnjë veprim që nuk është i pakoordinuar me SHBA-në dhe BE-në. Këto i kanë kërkuar ata”.

Ai ka thanë se plani i tij ka nji periudhë të caktueme kohore, mbrenda të cilës do të ngritën mekanizma të reja për luftimin e efektshëm të korrupsionit.

Shperndaje në: