Kjo video ka me ju ba me lot (video)

Nji grue në Dallas hyni në nji dyqan bizhuterish për me shitë unazën e saj.

Kjo unazë ishte dhuratë me vlerë të madhe nga e nana e saj, por grues i duheshin pare për me i mbyllë hargjimet e muejit.

Ajo i kërkon shitësit me vlerësue unazën dhe derisa ai e pyet se për çfarë arsye po e shet atë unazë.

Grueja i tregon arsyen bashkë me faktin se unaza ishte dhuratë nga nana e saj.

Djaloshi që ishte me prejardhje nga Siria e vlerëson unazën dhe i jepë grues paret bashkë me unazen mbasi që ishte dhuratë nga nana.

Shitësi që ka mahnitë botën ndigjohet tue i thanë se nëse ajo ka nevojë për pare, përsëri le të vjen prapë “me ja shitë”, unazën atij.

Shperndaje në: