Kangëtarja 7 vjeçare që i këndon Policisë së Kosovës (video)

Gjatë 20 vjetorit të themelimit të policisë së Kosovës, nji vogëlushe nga Marali i Malishevës, me emnin Lori Hoxha, ka realizue klipin e kangës për fëmi “Urime policia e Kosovës”.

Klipi asht realizue në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, respektivisht me Stacionin Policor në Malishevë dhe komandanti i këtij stacioni Azem Krasniqi, me kënaqësi e ka pranue klipin nga vetë kangëtarja shtatë vjeçare.

Shperndaje në: