Studimi për pornostaret që ka me ju befasue (foto)

Foto: Instagram

Nji studim amerikan ka evidentue se si femnat ma të lumtuna janë ato të cilat kanë nji karrierë si pornostare.

Duket se ato gëzojnë nji autostimë ma të madhe se mesatarja dhe se janë të prime drejt nji shkalle pozitiviteti ma të naltë në jetën e tyne.

Gjithashtu arsyeja e lumtunisë së këtyne ” aktoreve” duket se asht mungesa e tabuve dhe e kufizimeve shoqnore, kufizime të cilat, simbas studiuesve, kishin me mujt me i frustrue shumë njerëz “normalë”./Opinion

Shperndaje në: